Facebook Twitter Youtube Twitter Spotify

#sopa321

#sopa321

La Gira 3,2,1 acaba a Cambrils amb un gran èxit

La gira de Sopa de Cabra #sopa3,2,1 acaba a Cambrils amb un gran èxit després d'haver passat primer per Sant Feliu de Guixols (Festival Portaferrada 18/7), Mataró (Festes de les Santes 24/07) i Cambrils (Festival Internacional 7/08).

Gerard Quintana exhaureix les entrades de les Nits de Marimurtra

Gerard Quintana exhaureix les entrades de les Nits de Marimurtra

Blanes s'atura a escoltar "A cau d'orella" a Gerard Quintana

La nit de dissabte 8 d'agost, Blanes es va aturar als peus de Gerard Quintana a les Nits de Marimurtra, una vetllada en la qual no hi cabia ni una agulla més. Dies abans, ja va exhaurir les entrades al concert cosa que el va fer molt més desitjat i esperat. 

 

 

Sopa de Cabra presenta el nou videoclip "Camins"

Sopa de Cabra presenta el nou videoclip "Camins"

El vídeo va ser enregistrat durant el concert sorpresa dins el marc del Festival Strenes 2015

El grup gironí Sopa de Cabra va retornar amb un concert sorpresa al Terrat de la Oficina de Turisme de Girona dins el marc del Festival Strenes 2015.

El grup va oferir un concert per prop de 8.000 assistents que van seguir les xarxes socials i es van aplegar al Pont de Pedra de Girona. 

Durant aquesta actuació el grup va enregistrar imatges que han servit per gravar el videoclip "Camins" que va sortir ahir a la llum. 

El vídeo deixa palès que les emocions i els sentiments per part del grup i dels assistens eren totalment presents i van fer d'aquell concert un inici de #Gira 3, 2, 1 comença el compte enrere, de 3 únics concerts

 

3. Festival Portaferrada

Sant Feliu de Guixols

Dissabte 18 de juliol. 22h

 

2. Les Santes. Festa Major de Mataró

Mataró

Divendres 24 de juliol. 22h

 

1. Festival Internacional de Cambrils

Cambrils

Divendres 7 d'agost. 22h

 

Tota la informació a www.sopadecabra.cat

 

EL PERFIL DIGITAL DE GERARD QUINTANA

EL PERFIL DIGITAL DE GERARD QUINTANA

Gerard Quintana té moltes habilitats, entre elles la de perdre telèfons mòbils de manera compulsiva. En un sol any va arribar a perdre'n més de dotze, alguns després d'accidents espectaculars. Ens confessa que se li fa una muntanya respondre a l'allau de correus electrònics que rep (en té uns 2.800 per respondre) i reivindica que internet ha de ser un bé d'interès general.

 

El programa del Canal 33 "Generació Digital" li ha fet una entrevista tipus test en la qual ell ha respòs la seva relació real i acutal amb les noves tecnologies. 

 

 

L'ODISSEA DE SANT JORDI

Llibre Gerard Quintana.JPG

L'ODISSEA DE SANT JORDI

Gerard Quintana edita un llibre infantil

Gerard Quintana ha editat L'Odissea de Sant Jordi, un llibre infantil pensat per a nens a partir de 6 anys que inclou una cançó interpretada pel mateix Gerard Quintana. 


Sinposi:

 

En Jordi és un noiet petit i escardalenc que viu amb una por profunda clavada al ventre. Un dia, fart de les crítiques dels veïns i familiars, decideix deixar-ho tot i emprendre un viatge tot sol. Si veu món i supera les seves pors, potser algun dia podrà tornar al seu país i començar de zero… L’amor de la rosa i la saviesa dels llibres seran els grans aliats d’en Jordi en aquesta odissea personal, que culminarà rescatant la princesa i tornant-la a mans del rei, el seu pare.

 

El proper 27 de març, a les 18.30h, a la Casa de Cultura de Girona (carrer Hospital, 6) hi haurà la presentació oficial. No t'ho perdis!